Gdzie można zjeść bez glutenu?

Groole – pieczone ziemniaki

Adres:

ul. Śniadeckich 8
00-656 Warszawa
mazowieckie

Kontakt:

+48 795 633 626

groole@groole.pl

http://groole.pl/

Godziny otwarcia:

Poniedziałek12:00 - 22:00
Wtorek12:00 - 22:00
Środa12:00 - 22:00
Czwartek12:00 - 22:00
Piątek12:00 - 22:00
Sobota12:00 - 22:00
Niedziela13:00 - 20:00

Warszawskie Groole to miejsce słynące z pysznych pieczonych ziemniaków. Specjalnością lokalu są pieczone ziemniaki z dodatkiem rozpływającego się masła i sera żółtego. Ziemniaki pochodzą ze specjalnie wyselekcjonowanych odmian, charakteryzujących się wyjątkowym smakiem. Nadzienia i sosy do ziemniaków są przygotowywane na miejscu, bez żadnych sztucznych dodatków i barwników. Nadzienia i sosy bezglutenowe są odpowiednio oznaczone w menu. Osoby bezglutenowe znajdą tu dla siebie między innymi nadzienia ze śledzika w jogurcie bałkańskim, bryndzą ze szczypiorkiem, tuńczykiem z kukurydzą czy łososiem z kleksem śmietany. Zachęcamy do odwiedzenia tego wyjątkowego miejsca, sprawdziliśmy – Groole są naprawdę wyśmienite i nienadwyrężają przy tym kieszeni!

Dietę bezglutenową prosimy zgłaszać kelnerowi przed złożeniem zamówienia. Budzi to dodatkową czujność nie tylko kelnera, ale przede wszystkim kucharzy, dzięki czemu dokładają jak największej staranności przy przygotowywaniu posiłku.